Mondocon

🍙2017 Mondocon Summer🍙

hun

Szóóóval ma végre megszereztem a jegyem a nyári conra ahova végre megyek! (Tényleg!) Ezért gondoltam írok pár dolgocskát róla, hogy mikor megyek meg stb.

con infó

Rengetek csodás emberkével szeretnék majd találkozni instáról akikkel az elmúlt kb egy évben ismerkedtem meg, szóval pls ne legyetek félénkek és gyertek oda hozzám picit dumálni meg ilyesmi! Ígérem akit felismerek ahhoz oda fogok menni mindenképp! Szombaton és vasárnap is menni fogok, szerintem mindkét nap olyan 10 körül már ott leszek (+ szombaton cp-zni is fogok de arról kicsit később😉) és általában minden conon megnézem az amv versenyt ami 11-kor szokott lenni a K-ban! Szóval ott mindenképpen tudunk találkozni!

Szóval még egyszer pls szólítsatok le, csináljunk képet, ölelkezzünk. 💖
(Bocsáss meg ha nem ismerlek majd fel, de sok olyan emberrel beszélgetek instán akiknek nincs fent képük és nem tudom hogy néznek ki a valóságban.😭)

beblee-crop

cosplay

Ami a cosplayt illeti…

*dobpergés**düm-dü-dü-düm*

Raven leszek a Tini titánokból! (Ja hogy ezt már senki nem nézi csak én… hát nem gáz!😂😅)

Végre ez lesz az első “rendes” cp-m,  mert voltam már “random hollóhátas” a Harry Potterből, de az nem igazán volt nevezhető cp-nek. De majd most! A csavar a dologban, hogy Ravennek az az alakja leszek, amikor egy kristállyal kiszabadultak a személyiségei az egyik részben. Na abból leszek a “kedves”, a kis rózsaszín! Ezért szerintem pl a kövét a homlokán is inkább kicserélem majd egy rózsaszín szív alakúra és az övén a kövei is inkább szivecske alakúak lesznek és rózsaszínek.

2649755a3486629dd83a2e736bdc3264-crop

eng

Sooo today I finally bought my ticket for the Mondocon Summer so I’m going finally this time! (For real!) So I thought that I’ll write some stuff about it so we can meet!

con info
I would like to meet a lot of nice people from insta whom I got to know in the past one year, so don’t be shy and pls come and talk to me and stuff! I promise that I’ll say hi if I recognise you! I’ll go to the con both days at 10 am I think (+ I’ll cosplay on Saturday). I always watch the amv competition on Saturday at 11 am at the K building so you can find me there as well!
So once again: pls say hi if you see me so we can take photos and hug!
(Sorry if I don’t recognise you, but I speak with lot of people on insta who don’t have proper selfie of them.)

beblee-cropcosplay
So the cosplay will be…
*drumbeat*
I’ll cosplay Raven from the Teen titans! (I’m the only one who watch this show… okay!)
This will be my first proper cosplay after my Ravenclaw student cp from Harry Potter. The twist in the story is that I’ll cosplay the “nice” form of Raven’s personality! So I’ll change it up a little bit for example I think I’ll reaplace the gem on her forehead to a heart shaped pink one and make her belt gems heart shaped and pink as well.

2649755a3486629dd83a2e736bdc3264-crop

JJJJ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s